MBO Utrecht en Effektief zetten samenwerking voort  

MBO Utrecht en Effektief zetten samenwerking voort  

Sinds december 2023 verzorgt schoonmaakbedrijf Effektief de schoonmaakdiensten bij MBO Utrecht. Na een succesvolle start is het voor beide organisaties tijd om de samenwerking verder uit te diepen. Effektief kijkt dan ook positief naar de verdere samenwerking met MBO Utrecht.

Uit de aanbesteding kwam naar voren dat de eigen schoonmaakdienst van MBO Utrecht betrokken is bij bepaalde delen van de locaties van MBO Utrecht. Effektief vindt het daarom van belang om in te zetten op een nauwe samenwerking met de eigen dienst van MBO Utrecht. Op deze manier sluiten de diensten goed op elkaar aan. Dit doet Effektief door de eigen dienst van MBO Utrecht te betrekken bij verschillende trainingen en overleggen, zodat beide partijen zich gezamenlijk verder kunnen ontwikkelen.  

Maatschappelijk betrokken

MBO Utrecht is een opleider die veel aandacht besteedt aan maatschappelijke betrokkenheid, respect voor elkaar en aan de ontwikkeling van ondernemend gedrag. Dit betekent dat leerlingen niet alleen worden opgeleid binnen hun vakgebied, maar zich tevens ontwikkelen tot zelfbewuste professionals.  

Lees meer: